Νικητησ House Of Fame : Kngonxepci 4tm : House of fame νικητής | όλες οι ειδήσεις από το tvfreaks.. Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του talent show του σκαϊ. Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής στο μουσικό ριάλιτι του σκαϊ και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα. Ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό show από την «εκρηκτική» ελένη φουρέιρα, που παρέσυρε τους πάντες όπως μόνο εκείνη ξέρει, παρουσιάζοντας ένα δυνατό. Μετά από δώδεκα live concerts όπου η πιο άπαιχτη κριτική επιτροπή αξιολογούσε τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων, απόψε ο γιάννης πλούταρχος, η καίτη γαρμπή.

Ο ceo της panik records μπήκε στην…house of fameσυμβολαιοσκαϊτηλεοραση. Ο στέφανος πιτσίνιαγκας είναι ο μεγάλος νικητής του house of fame. Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα. Η μουσική ακαδημία ολοκλήρωσε τον κύκλο της με τον μεγάλο τελικό της παρασκευής 28/5 και την ανάδειξη του. Οι σπουδαστές της ακαδημίας ανέβηκαν στη σκηνή για την πιο κρίσιμη.

Zgbuphttxton M
Zgbuphttxton M from www.neolaia.gr
Το house of fame ολοκλήρωσε το ταξίδι του και έτσι το βράδυ της παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός. Ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό show από την «εκρηκτική» ελένη φουρέιρα, που παρέσυρε τους πάντες όπως μόνο εκείνη ξέρει, παρουσιάζοντας ένα δυνατό. Οι σπουδαστές της ακαδημίας ανέβηκαν στη σκηνή για την πιο κρίσιμη. Ηομε news media house of fame: Στα lives του show, η ελένη φουρέιρα υποδέχεται στη σκηνή του «house of fame la academia» τους σπουδαστές της ακαδημίας για την πιο κρίσιμη συναυλία. Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι ερμήνευσαν δύο επιτυχίες. Έπειτα από δώδεκα live concerts, το «house of fame» έφτασε στο τέλος του, με νικητή τον στέφανο πιτσίνιαγκα. Mετά από 15 εβδομάδες διδασκαλίες και 13 live, ο μεγάλος τελικός του house of fame έφτασε με έξι φιναλίστ να δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να.

Η βραδιά ξεκίνησε με την εκθαμβωτική ελένη φουρέιρα σε ένα απίστευτο show επί σκηνής με τα αγαπημένα της τραγούδια.

Η ελένη φουρέιρα, φορώντας μια εκπληκτική δημιουργία του σχεδιαστή, βρεττού βρεττάκου, ανακοίνωσε το όνομα του. Τη βραδιά του τελικού άνοιξε η ελένη φουρέιρα με μια καταπληκτική εμφάνιση εντυπωσιάζοντας για ακόμη μια φορά τους πάντες. Η φουρέιρα έδωσε ένα απίθανο one woman show ενθουσιάζοντας κοινό και τηλεθεατές. Ο τελικός του house of fame la academia ολοκληρώθηκε στον σκαϊ περίπου στις 2 τα ξημερώματα του σαββάτου. Ηομε news media house of fame: Νέα δεδομένα και εξελίξεις που μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στο να μάθουμε ποιος τελικά θα είναι ο νικητής του house of fame. Ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό show από την «εκρηκτική» ελένη φουρέιρα, που παρέσυρε τους πάντες όπως μόνο εκείνη ξέρει, παρουσιάζοντας ένα δυνατό. Το house of fame, το ριάλιτι μουσικής του σκαϊ έριξε αυλαία το βράδυ της παρασκευής με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι ο ίδιος, περιτριγυρισμένος από τους υπόλοιπους σπουδαστές και γεμάτος από συγκίνηση, ανέφερε για τη νίκη του: Αναλυτικές λεπτομέρειες για τις δυνατότητες που προσφέρει το συμβόλαιο της panik στον νικητή του house of fame, αποκάλυψε ο γιώργος αρσενάκος. Μετά από δώδεκα live concerts όπου η πιο άπαιχτη κριτική επιτροπή αξιολογούσε τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων, απόψε ο γιάννης πλούταρχος, η καίτη γαρμπή. Η μουσική ακαδημία ολοκλήρωσε τον κύκλο της με τον μεγάλο τελικό της παρασκευής 28/5 και την ανάδειξη του νικητή. Ο στέφανος πιτσίνιαγκας είναι ο μεγάλος νικητής του house of fame.

To house of fame φτάνει απόψε στο τέλος του και η ελένη φουρέιρα φρόντισε να κάνει την έναρξη της εκπομπής εκρηκτική. Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι ο ίδιος, περιτριγυρισμένος από τους υπόλοιπους σπουδαστές και γεμάτος από συγκίνηση, ανέφερε για τη νίκη του: Η πιο fun μουσική ακαδημία υποδέχεται δεκαοχτώ ταλαντούχους τραγουδιστές από ελλάδα και κύπρο. Λογικά σήμερα το house of fame, θα κάνει και υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αφού όλοι περιμένουν να μάθουν τον τελικό νικητή απο την αποψινή διαδικασία. Το πρόσωπο που κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του house of fame είναι ο στέφανος πιτσίνιαγκας!

7djelznzn5i33m
7djelznzn5i33m from www.in.gr
Το πρόσωπο που κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του house of fame είναι ο στέφανος πιτσίνιαγκας! Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσινιάγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την panik records. Στον τελικό βρέθηκαν οι γιάννης αρβανιτίδης, άρης βανταράκης, γιώργος σπετσιώτης, jimmy sion, στέφανος πιτσίνιαγκας και βένια καραγιαννίδου. Το 13ο και τελευταίο του live, πραγματοποίησε το βράδυ της παρασκευής το μουσικό ριάλιτι house of fame, στη συχνότητα του σκαϊ, στο οποίο live αναδείχτηκε και ο μεγάλος νικητής του μουσικού διαγωνισμού. Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την panik records. Σήμερα στον τελικό θα δούμε τους παίκτες που έχουν προκριθεί απο το περασμένο live και αυτοί είναι οι η βένια καραγιαννίδου η μοναδική γυναίκα. Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του talent show του σκαϊ. Εκρηκτική της εμφάνιση επί σκηνής.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας.

Το house of fame, το ριάλιτι μουσικής του σκαϊ έριξε αυλαία το βράδυ της παρασκευής με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Mετά από 15 εβδομάδες διδασκαλίες και 13 live, ο μεγάλος τελικός του house of fame έφτασε με έξι φιναλίστ να δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να. Ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό show από την «εκρηκτική» ελένη φουρέιρα, που παρέσυρε τους πάντες όπως μόνο εκείνη ξέρει, παρουσιάζοντας ένα δυνατό. Ο ceo της panik records μπήκε στην…house of fameσυμβολαιοσκαϊτηλεοραση. Μετά από δώδεκα live concerts όπου η πιο άπαιχτη κριτική επιτροπή αξιολογούσε τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων, απόψε ο γιάννης πλούταρχος, η καίτη γαρμπή. Λογικά σήμερα το house of fame, θα κάνει και υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αφού όλοι περιμένουν να μάθουν τον τελικό νικητή απο την αποψινή διαδικασία. Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι. Τραγούδησε, χόρεψε, άλλαξε ρούχα και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Ο στέφανος πιτσίνιαγκας κατέκτησε τον τίτλο του νικητή και το χρυσό συμβόλαιο με την panik records. Εκρηκτική της εμφάνιση επί σκηνής. Η ελένη φουρέιρα, φορώντας μια εκπληκτική δημιουργία του σχεδιαστή, βρεττού βρεττάκου, ανακοίνωσε το όνομα του. Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι ερμήνευσαν δύο επιτυχίες. Η πιο fun μουσική ακαδημία υποδέχεται δεκαοχτώ ταλαντούχους τραγουδιστές από ελλάδα και κύπρο.

Ο μεγαλος νικητης, η εκρηκτικη ελενη φουρειρα και ο συγκινητικος πανος μεταξοπουλος. Το πρόσωπο που κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του house of fame είναι ο στέφανος πιτσίνιαγκας! Τραγούδησε, χόρεψε, άλλαξε ρούχα και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Τίτλοι τέλους για τη μουσική ακαδημία με τον μεγάλο τελικό χθες το βράδυ (28/5) και την ανάδειξη του νικητή, τον στέφανο πιτσίνιαγκα. Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την panik records.

Sgsavbppxbugrm
Sgsavbppxbugrm from www.newsbeast.gr
Ο στέφανος πιτσίνιαγκας αναδείχτηκε μεγάλος νικητής του house of fame με την ελένη φουρέιρα, ωστόσο, να «κλέβει» την παράσταση με την. Ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό show από την «εκρηκτική» ελένη φουρέιρα, που παρέσυρε τους πάντες όπως μόνο εκείνη ξέρει, παρουσιάζοντας ένα δυνατό. Η μουσική ακαδημία ολοκλήρωσε τον κύκλο της με τον μεγάλο τελικό της παρασκευής 28/5 και την ανάδειξη του. Στα lives του show, η ελένη φουρέιρα υποδέχεται στη σκηνή του «house of fame la academia» τους σπουδαστές της ακαδημίας για την πιο κρίσιμη συναυλία. Λογικά σήμερα το house of fame, θα κάνει και υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αφού όλοι περιμένουν να μάθουν τον τελικό νικητή απο την αποψινή διαδικασία. Στον πιο εντυπωσιακό τελικό μας υποδέχεται, απόψε στις 21:00 στο house of fame la academia, η εκθαμβωτική ελένη φουρέιρα! Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με. Έπειτα από δώδεκα live concerts, το «house of fame» έφτασε στο τέλος του, με νικητή τον στέφανο πιτσίνιαγκα.

To house of fame φτάνει απόψε στο τέλος του και η ελένη φουρέιρα φρόντισε να κάνει την έναρξη της εκπομπής εκρηκτική.

Σήμερα στον τελικό θα δούμε τους παίκτες που έχουν προκριθεί απο το περασμένο live και αυτοί είναι οι η βένια καραγιαννίδου η μοναδική γυναίκα. Ηομε news media house of fame: Ο στέφανος πιτσίνιαγκας είναι ο μεγάλος νικητής του house of fame. Ο ceo της panik records μπήκε στην…house of fameσυμβολαιοσκαϊτηλεοραση. Τίτλοι τέλους για τη μουσική ακαδημία με τον μεγάλο τελικό χθες το βράδυ (28/5) και την ανάδειξη του νικητή, τον στέφανο πιτσίνιαγκα. Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι. Τραγούδησε, χόρεψε, άλλαξε ρούχα και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό show από την «εκρηκτική» ελένη φουρέιρα, που παρέσυρε τους πάντες όπως μόνο εκείνη ξέρει, παρουσιάζοντας ένα δυνατό. Στον πιο εντυπωσιακό τελικό μας υποδέχεται, απόψε στις 21:00 στο house of fame la academia, η εκθαμβωτική ελένη φουρέιρα! Ο τελικός του house of fame la academia ολοκληρώθηκε στον σκαϊ περίπου στις 2 τα ξημερώματα του σαββάτου. House of fame νικητής | όλες οι ειδήσεις από το tvfreaks. Στον τελικό βρέθηκαν οι γιάννης αρβανιτίδης, άρης βανταράκης, γιώργος σπετσιώτης, jimmy sion, στέφανος πιτσίνιαγκας και βένια καραγιαννίδου. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας.